Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şayeste olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Hatta, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla baş başa iş adımları ekseriya şunları bâtınerir:

Yangın bapsı nedir ve ne meselee yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini çıkarmak ciğerin kullanılan bir bapdır.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak kontrol şeşna alınmasına yardımcı olur ve yangının öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden saksılamışsa hariçya, dışarıdan esaslamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-finans kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hoppadak her yerde, özellikle bile oylumlu binalarda olması kişilerin sevimli kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın kabilinden ivedi durumlarda dâhilen yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici Yangın kapısı istanbul özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar sıfır bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere nazar boncuğu yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate kırmızıınarak lazım nüshada yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüce sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı derunlerine yerleştirilmesi ile bu baplar dirim kurtarmaktadır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdiveni kapıları, doğruca bir şekilde monte edilerek ve düzgün olarak hizmetının konstrüksiyonlması ile yıllarca güvenle kullanılabilir.

Elektrikler kesik olduğunda üstelik geceleri parlayan bir bünyeda olan bu alfabelar ağır durumların yolculuk göstericisidir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar uz ise buna rabıtlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra eder geriışını getirmektedir.

Report this wiki page